Skip to content

Spaans Natrue Drinks wil Benelux veroveren

Het Spaanse Natrue Drinks wil na supers in de Benelux ook focussen op foodservice. DrinkM vertegenwoordigt de producent in Nederland.

Updated on:
Business
Interview
Natrue drinks plantaardige dranken premium

De plantaardige dranken van Natrue Drinks zijn in Nederland bij Albert Heijn en Bol.com te koop. - Foto: El Ramo Volador

Er is weer een nieuwe speler op de plantaardige dranken markt: het Spaanse Natrue. In Nederland wordt de Zuid-Europese plantaardige drankenproducent vertegenwoordigd door distributeur DrinkM. “Wij zijn Natrue in Nederland”, zegt Guust van der Eijnden, managing partner. Natrue wil de Benelux veroveren door naast afzet in supermarkten ook te focussen op de Nederlandse foodservice.

DrinkM is als distributeur van dranken altijd op zoek naar authentieke merken, vaak afkomstig van familiebedrijven. Vlakbij Barcelona is partner Natrue Drinks gevonden. Het concern produceert plantaardige dranken als havermelk en amandelmelk zonder toevoegingen of e-nummers. “Het percentage amandelen of haver in de drank is enorm hoog. En het water dat Natrue gebruikt komt rechtstreeks uit Montseny Natural Park”, maakt Guust van den Eijnden in het begin van het gesprek enige reclame.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Edwin Rensen

Freelance redacteur