Food Court aan de Roeterseiland Campus van de Universiteit van Amsterdam. Foto: UvA
De Hogeschool van Amsterdam heeft afgelopen jaar gedurende drie maanden de vegetarische en vegan maaltijden op haar campussen gesubsidieerd. Studenten betaalden ⬠3,50 in plaats van ⬠7,50 voor een vegetarische of plantaardige maaltijd. Het initiatief werd erg goed ontvangen, maar zorgde niet direct voor een massale overstap.
Guido Meijer is Project Manager Eten & Drinken bij de Facility Services van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam. âMet ons team organiseren wij het eten en drinken op alle campussen. Dat zijn er zeven, verdeeld over Amsterdam. Daar wandelen ongeveer 90.000 studenten en 10.000 medewerkers rondâ, legt hij uit.
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Wendy Noordzij
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst