Peter-Paul Biermans, founder en CEO van The Green Table. Foto: Bert Jansen
The Green Table BV wil plantaardige gerechten voor iedereen toegankelijk maken. Hiervoor is een uniek concept ontwikkeld. De zes verschillende maaltijden zijn namelijk minimaal een jaar lang buiten de koelkast houdbaar.
Peter-Paul Biermans, founder en CEO van The Green Table had al van jongs af aan al een voorliefde voor de natuur. Hij volgde de studie moleculaire biologie in Nijmegen. Als afgestudeerd microbioloog/ biochemicus werd hij ondernemer in de farmaceutische industrie. In 2017 maakte hij de overstap richting gezonde voeding. âIn feite was dit een kleine stap. Met voeding kun je immers bijdragen aan een betere gezondheid.â
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Wendy Noordzij
Alieke Hilhorst
Chris Polkamp