Interview
premium
Grassa ontwikkelt smaak- en kleurneutraal graseiwit
premium
Grassa: ‘Melkveehouder als plantaardige eiwitproducent van de toekomst’
premium
VNV: 'Veel dynamiek bij onze leden om hybride vleeswaren te ontwikkelen'
premium
Those Vegan Cowboys: 'Onze caseïne verbetert ook dierlijke kaas'
premium
Arnout Fischer: 'Prijs, smaak en textuur cruciaal voor consumentenacceptatie'
premium
Plant-IAAO: zoektocht naar de optimale eiwitkwaliteit
premium
Eiwitboeren van Nederland: goede oogst veldbonen, kikkererwten en soja missen zon
premium
Plantaardige gedragsverandering versnellen? Smaackmakers geeft tips
premium
Vivera lanceert naast vleesvervangers maaltijdverrijkers
premium
Nutriënten in bodem verbeteren eiwitkwaliteit
Uitdagingen eiwitverwerking: energieverbruik, kwaliteit en zuiverheid
AH Terra zet de standaard voor plantaardig eigen merk in supermarkten
Show 13 tot 24 van 372 articles