Interview
premium
Zeevenkel en zeebanaan kansrijk in visvervangers
premium
CEO HAK: 'Tool laat betaalbaarheid peulvruchten zien'
premium
Protein Port Zuid-Holland: ‘Eiwittransitie versnellen door bedrijven samen te brengen’
premium
Plantaardige kaasmaker Rosie & Riffy schaalt op: startcultuur zorgt voor unieke smaak
premium
Duynie maakt stappen in voeding met eiwit uit bierbostel
premium
Fermentatie van cashewnoten biedt toegevoegde waarde in kaasvervangers
premium
The Green Table maakt plantaardig voor iedereen toegankelijk
premium
Biotech cruciaal in de eiwittransitie
premium
Fermotein: duurzame eiwitbron met hoge nutritionele waarde
premium
Kennismatrix moet productontwikkeling vleesvervangers efficiënter maken
premium
Subsidie op plantaardige maaltijden trekt student niet aan
premium
Verwerking reststromen uit peulvruchten zorgt voor beter verdienmodel
Show 25 tot 36 van 359 articles