Interview
Eiwitcampus Beers kijkt breed naar eiwitten
Trends 2025: van imitatie naar inspiratie
Trends 2025: Gezonder eten zonder gedragsverandering? āHybride is dĆ© oplossingā
Dit zijn volgens Siegfried Vlaeminck de (vele) voordelen van microbiƫle eiwitten
Friek van Helden: 'Maak plantaardig lekker, makkelijk en toegankelijk'
EiWet-houder De Wrede: 'Eiwittransitie is antwoord op heel veel uitdagingen'
Lidl blinkt uit met plantaardige primeurs
Venik-voorzitter ziet groeikansen: āInsectenteiwit over 10 jaar vast ingrediĆ«ntā
Cosun Protein weet waar tendra het winnende ingrediƫnt is
Coolfood: 'Emissiereductie door strategische voedselkeuzes'
Schouten geeft meer sappigheid aan vleesvervangers door nieuwe techniek
Goede coating cruciaal voor vleesvervangers 2.0
Show 25 tot 36 van 408 articles