Interview
Grassa ontwikkelt smaak- en kleurneutraal graseiwit
Grassa: ‘Melkveehouder als plantaardige eiwitproducent van de toekomst’
VNV: 'Veel dynamiek bij onze leden om hybride vleeswaren te ontwikkelen'
Those Vegan Cowboys: 'Onze caseïne verbetert ook dierlijke kaas'
Arnout Fischer: 'Prijs, smaak en textuur cruciaal voor consumentenacceptatie'
Plant-IAAO: zoektocht naar de optimale eiwitkwaliteit
Eiwitboeren van Nederland: goede oogst veldbonen, kikkererwten en soja missen zon
Plantaardige gedragsverandering versnellen? Smaackmakers geeft tips
Vivera lanceert naast vleesvervangers maaltijdverrijkers
Nutriënten in bodem verbeteren eiwitkwaliteit
Uitdagingen eiwitverwerking: energieverbruik, kwaliteit en zuiverheid
AH Terra zet de standaard voor plantaardig eigen merk in supermarkten
Show 49 tot 60 van 408 articles