Interview
Suzanne van der Pijll: ‘Klimaatneutraal produceren moet geld opleveren’
Onderzoeker Sara Smaal: ‘Lokaal voedselbeleid blijft te vaak bij mooie praatjes’
Foodwatch-directeur: ‘Onder juiste druk wordt alles vloeibaar’
FNLI: Nederland heeft dringend Deltaplan voor energie nodig
Albert Heijn: ‘Cruciale rol voor consument in onze duurzaamheidsstrategie’
‘Korte keten als grootschalig businessmodel is moeilijk haalbaar’
Hoogleraar: ‘Duurzaamheid reststromen in voeding bepalen, kan beter’
Lianne de Bie, aftredend directeur SFYN: ‘Jongeren verbinden en kennis vergroten’
Erik Koldenhof: ‘Meer vraag staat voorop bij korte keten’
Oprichter Oogst: ‘Ik bouw iets wat ik zelf wil als consument’
Marc Jansen (CBL): ‘Supers willen best meer betalen, maar wel aan eigen leveranciers’
Ruud Schrama: 'Biobased verpakkingen aantrekkelijker door hoge olieprijs'
Show 253 tot 264 van 411 articles