Interview
premium
Magioni maakt pizzabodems gezonder door groente toe te voegen
premium
Meer kennis functionaliteit plantaardige eiwitten nodig in eiwittransitie
premium
Marc Wever (CBL): ‘Al veel vleesvervangers voldoen aan NAPV-criteria’
premium
Verdify: ‘Gepersonaliseerde voeding biedt kansen voor voedingssector’
premium
Volkert Engelsman: 'Op biologisch gebied is Nederland een ontwikkelingsland'
premium
Project Wad Wier: ‘Zeewierkweek met afzetgarantie’
premium
Berenpas: ‘Duurzame inzetbaarheid medewerkers voedingssector is cruciaal’
premium
Bodec: productkwaliteit verbeteren met technologie en duurzaamheid
premium
Fascinating werkt aan ‘meer gezondheid per hectare’ in eiwittransitie
premium
Albron halveert verspilling bij Rijkswaterstaat met Orbisk-weegschaal
premium
Impact maken met groentesnacks van Snackwithbenefits
Danielle Mol helpt foodproducenten met plantaardige ambities
Show 157 tot 168 van 372 articles