Interview
premium
Stacy Pyett: ‘Implementatie van goede ideeën eiwittransitie moet nu volgen’
premium
Tim van der Mark: ‘Beter meebewegen met veranderingen in samenleving’
premium
Daan Luining: ‘Kweekvlees is bijzonder, uitleg daarom noodzakelijk’
premium
Nature Energy: in 2030 meer produceren dan de totale gasbehoefte
premium
Marcel van der Vaart (Cosun): ‘Cosun Protein kan groot worden’
premium
‘Blurring heeft potentie, maar de consument is er nog niet helemaal klaar voor’
premium
Jouri Schoemaker: ‘Pieter Pot gaat voor systeemverandering in verpakken’
Oma’s Soep: met sharefunding uitbreiden en meer ouderen helpen
premium
Adviseur voedseltransitie: ‘Nutri-Score stimuleert ook innovatie’
Suzanne van der Pijll: ‘Klimaatneutraal produceren moet geld opleveren’
premium
Onderzoeker Sara Smaal: ‘Lokaal voedselbeleid blijft te vaak bij mooie praatjes’
Foodwatch-directeur: ‘Onder juiste druk wordt alles vloeibaar’
Show 205 tot 216 van 372 articles