Interview
premium
Consumenten overtuigen van plantaardig? ‘Zet in op seizoensgebondenheid’
premium
Foodheld Lucas Metsaars vergroot impact met plantaardige kaasalternatieven
premium
Roemeens Verdino groeit met vleesvervangers in Nederland
premium
Verwerking reststromen biedt Mayoneur nieuwe kansen
premium
Reststroom van pompoenpitolie als kansrijke, eiwitrijke grondstof
premium
Proeon zet met eiwit in op smaak en functionaliteit voor eivervangers
premium
Jessie van Hattum over plantaardige voedselketen: ‘Toon lef en zoek nieuwe commerciële kansen’
premium
Grassa ontwikkelt smaak- en kleurneutraal graseiwit
premium
Grassa: ‘Melkveehouder als plantaardige eiwitproducent van de toekomst’
premium
VNV: 'Veel dynamiek bij onze leden om hybride vleeswaren te ontwikkelen'
premium
Those Vegan Cowboys: 'Onze caseïne verbetert ook dierlijke kaas'
premium
Arnout Fischer: 'Prijs, smaak en textuur cruciaal voor consumentenacceptatie'
Show 1 tot 12 van 367 articles