Interview
premium
Nieuwe verpakkingsideeën: van laseren tot vierpersoonsporties
premium
AI in duurzame voedselsystemen: ‘Ethische, juridische en sociale aspecten essentieel’
premium
Erwteneiwit steeds gewilder en Emsland Group weet waarom
premium
Onderzoek Goed Verpakt: veel out of the box-oplossingen
premium
Suzanne van der Pijll: ‘Nutri-Score leidt tot productontwikkeling’
premium
COV-voorzitter: CO2-footprint op vleesproducten duidelijk in beeld brengen
premium
WWF lanceert 'duurzaam menu in balans met natuur'
premium
Marktkansen voor etnisch voedsel in Nederland
premium
Studenten ontwikkelen hybride yoghurt
premium
Food-influencer: ‘Ik raad producten aan als een goede vriendin’
premium
Anuga 2023: veel aandacht voor plantaardig, gezond en functioneel
premium
Impact Centre Erasmus adviseert sociaal ondernemers: ‘Blijf doelgericht’
Show 109 tot 120 van 369 articles