Interview
premium
Arnout Fischer: 'Prijs, smaak en textuur cruciaal voor consumentenacceptatie'
premium
Plant-IAAO: zoektocht naar de optimale eiwitkwaliteit
premium
Eiwitboeren van Nederland: goede oogst veldbonen, kikkererwten en soja missen zon
premium
Plantaardige gedragsverandering versnellen? Smaackmakers geeft tips
premium
Vivera lanceert naast vleesvervangers maaltijdverrijkers
premium
Nutriënten in bodem verbeteren eiwitkwaliteit
Uitdagingen eiwitverwerking: energieverbruik, kwaliteit en zuiverheid
AH Terra zet de standaard voor plantaardig eigen merk in supermarkten
premium
Fermentatie verbetert aminozuurcompositie; mycelium biedt kansen
premium
Combinatie van eiwitgewassen kan concurreren met dierlijk eiwit
premium
Scale-up Vivici vond de juiste klant
premium
Mycelium: veelbelovend als eiwitbron
Show 13 tot 24 van 368 articles