Interview
premium
COV-voorzitter: ‘2022 was zwaar jaar voor vleessector’
premium
Trendwatcher Ammerlaan: ‘Assortiment supermarkt slankt in 2023 verder af’
premium
Johan Veld (TastyBasics): ‘Met onbewerkte ingrediënten willen we Nederland gezonder maken’
premium
Biologisch varkenshouder krijgt titel Foodheld van 2022
premium
Mulder (ING): ‘Supermarkt richt zich met flitsbezorging op nieuwe doelgroep’
premium
Manon Verberne (IRI): ‘Vraag naar gezonde voeding stijgt; inflatie zorgt voor uitdagingen’
premium
Dries Habraken (BeefyGreen): ‘Functionele groente als nieuw segment in het schap’
premium
ChainCraft: ‘Groente- en fruitresten bieden alternatief voor palmpitolie’
premium
Bob Holtermans (Insect Engineers): ‘Reststromen voedsel verwerken met zwarte soldatenvlieg’
premium
Marcel van Wing, The Flower Farm: ‘Palmolievrije producten met positieve boodschap’
premium
Hensen: 'Lokaal en gemak verenigen zich in Naoberkrat'
premium
Stacy Pyett: ‘Implementatie van goede ideeën eiwittransitie moet nu volgen’
Show 193 tot 204 van 371 articles