Interview
premium
Onderzoek: Vleesvervangers remmen de overstap naar plantaardig
Benchmark Eiwittransitie: supermarkten moeten komen met plan om doelen te halen
premium
Consumenten overtuigen van plantaardig? ‘Zet in op seizoensgebondenheid’
premium
Foodheld Lucas Metsaars vergroot impact met plantaardige kaasalternatieven
premium
Roemeens Verdino groeit met vleesvervangers in Nederland
premium
Verwerking reststromen biedt Mayoneur nieuwe kansen
premium
Reststroom van pompoenpitolie als kansrijke, eiwitrijke grondstof
premium
Proeon zet met eiwit in op smaak en functionaliteit voor eivervangers
premium
Jessie van Hattum over plantaardige voedselketen: ‘Toon lef en zoek nieuwe commerciële kansen’
premium
Grassa ontwikkelt smaak- en kleurneutraal graseiwit
premium
Grassa: ‘Melkveehouder als plantaardige eiwitproducent van de toekomst’
premium
VNV: 'Veel dynamiek bij onze leden om hybride vleeswaren te ontwikkelen'
Show 1 tot 12 van 369 articles