Interview
Proeon zet met eiwit in op smaak en functionaliteit voor eivervangers
Jessie van Hattum over plantaardige voedselketen: ‘Toon lef en zoek nieuwe commerciële kansen’
Grassa ontwikkelt smaak- en kleurneutraal graseiwit
Grassa: ‘Melkveehouder als plantaardige eiwitproducent van de toekomst’
VNV: 'Veel dynamiek bij onze leden om hybride vleeswaren te ontwikkelen'
Those Vegan Cowboys: 'Onze caseïne verbetert ook dierlijke kaas'
Arnout Fischer: 'Prijs, smaak en textuur cruciaal voor consumentenacceptatie'
Plant-IAAO: zoektocht naar de optimale eiwitkwaliteit
Eiwitboeren van Nederland: goede oogst veldbonen, kikkererwten en soja missen zon
Plantaardige gedragsverandering versnellen? Smaackmakers geeft tips
Vivera lanceert naast vleesvervangers maaltijdverrijkers
Nutriënten in bodem verbeteren eiwitkwaliteit
Show 49 tot 60 van 410 articles