Interview
premium
‘Korte keten als grootschalig businessmodel is moeilijk haalbaar’
Hoogleraar: ‘Duurzaamheid reststromen in voeding bepalen, kan beter’
premium
Lianne de Bie, aftredend directeur SFYN: ‘Jongeren verbinden en kennis vergroten’
premium
Erik Koldenhof: ‘Meer vraag staat voorop bij korte keten’
Oprichter Oogst: ‘Ik bouw iets wat ik zelf wil als consument’
premium
Marc Jansen (CBL): ‘Supers willen best meer betalen, maar wel aan eigen leveranciers’
Ruud Schrama: 'Biobased verpakkingen aantrekkelijker door hoge olieprijs'
premium
Econoom: 'Retail sorteert alvast voor op verwachte prijsstijging'
premium
Stephan Schneider (CO2 Correct): 'Uitstellen is geen optie'
premium
Voedingstherapeut: ‘Minder welvaartsziekten met onbewerkt voedsel’
premium
Ben & Jerry's wil CO2-uitstoot melkveebedrijven halveren
Hidde van Steenwijk: ‘We willen snel bewijs van gezondheid voor groente en fruit’
Show 217 tot 228 van 370 articles