Interview
Plantaardig 2.0: smaakvol en zonder vleeslook
Doorbraak: varkenseiwit uit sojaboon om voedselproductie te verduurzamen
Lazy Vegan wil plantaardig eten uit de 'serieuze' hoek halen
THIS wil beperkt Nederlands schap vleesvervangers op de kop zetten
Greendish biedt handvaten voor duurzamer voedselaanbod
Verpakkingsexpert: 'Wetgeving zet verpakkingen terecht op scherp'
Nieuwe verpakkingsideeën: van laseren tot vierpersoonsporties
AI in duurzame voedselsystemen: ‘Ethische, juridische en sociale aspecten essentieel’
Erwteneiwit steeds gewilder en Emsland Group weet waarom
Onderzoek Goed Verpakt: veel out of the box-oplossingen
Suzanne van der Pijll: ‘Nutri-Score leidt tot productontwikkeling’
COV-voorzitter: CO2-footprint op vleesproducten duidelijk in beeld brengen
Show 145 tot 156 van 411 articles