Nieuws eiwittransitie
premium
Wat als je kaasvervangers maakt zoals kaas? Færm doet het
premium
Upstream Foods: ‘Gecultiveerde vis verbetert kwaliteit visvervangers’
Huismerken groeien met plantaardig in tijden van inflatie
premium
Verwerking van hele oesterzwam: uitdaging met grote voordelen
premium
Inzicht in listeria-groei voor veilige plantaardige vleesvervangers
Arla heeft vertrouwen in plantaardig Lurpak en lanceert het op thuismarkt
Wakker Dier: groei in aantal vega-aanbiedingen stagneert
Vion verwacht dat dalende vleesconsumptie in Duitsland doorzet
premium
Rob Bennett (Beyond Meat): ‘Europese Beyond Burger niet dezelfde als Amerikaanse’
ProVeg: vlees- en zuivelvervangers steeds meer verkocht in foodservice
Nederland als regionale leverancier in Duitsland?
premium
Beet! vergroot kennis over eiwittransitie in het onderwijs
Show 109 tot 120 van 6232 articles