Onze experts
Wij vertrouwen op de kennis en ervaring van vooraanstaande experts in de food branche. Onze deskundigen delen hun inzichten en meningen in hun columns om je te informeren en inspireren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de eiwittransitie. Maak kennis met de gezichten achter deze unieke columns.
Peter Garstenveld
Zelfstandig expert in food, horeca en retail
Jeroen Willemsen
Innovation Lead Protein Shift Foodvalley NL
Stacy Pyett
Programma-manager Proteins for Life bij Wageningen UR
Jochem Wolthuis
Auteur van ‘Duitsland schept op’
Ingeborg Haagsma-Boels
Lector Eiwittransitie bij HAS green academy
Ad Nagelkerke
Managing partner bij Schuttelaar & Partners in agribusiness en life sciences & healthy living
Martijn Rol
Sectormanager Food bij Rabobank
Marcel Lambregts
Sectormanager Food bij Rabobank
Feike van der Leij
Voormalig lector Health & Food aan Hogeschool Inholland, Delft en Amsterdam
Arienne de Jong
Themadirecteur Health Nutrition & Wellbeing bij Net Food Collective in Wageningen
Suzanne van der Pijll
Managing partner bij Schuttelaar en Partners
Léon Jansen
Strategisch adviseur bij Schuttelaar & Partners
Hanna van Hooft
Jurist met expertise in CSRD bij Schuttelaar & Partners
Herman Peppelenbos
Lector groene gezondheid op de HAS Hogeschool in Den Bosch
Machteld van Lieshout
Senior onderzoeker lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving aan De Haagse Hogeschool
Esther Veen
Lector stedelijke voedselvraagstukken aan Aeres Hogeschool Almere
Annet Roodenburg
Lector Voeding en Gezondheid, HAS Hogeschool
Lizette Oudhuis
Lector Healthy Food & Nutrition aan hogeschool Van Hall Larenstein en Hanzehogeschool
Esther Molenwijk
Podcastmaker bij Studio Plantaardig