Skip to content

Onze experts

Wij vertrouwen op de kennis en ervaring van vooraanstaande experts in de food branche. Onze deskundigen delen hun inzichten en meningen in hun columns om je te informeren en inspireren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de eiwittransitie. Maak kennis met de gezichten achter deze unieke columns.

Peter Garstenveld

Peter Garstenveld

Zelfstandig expert in food, horeca en retail

Jeroen Willemsen The Protein Community

Jeroen Willemsen

Innovation Lead Protein Shift Foodvalley NL

Stacy Pyett

Programma-manager Proteins for Life bij Wageningen UR

Jochem Wolthuis

Jochem Wolthuis

Auteur van ‘Duitsland schept op’

Ingeborg Haagsma-Boels

Ingeborg Haagsma-Boels

Lector Eiwittransitie bij HAS green academy

Ad Nagelkerke

Managing partner bij Schuttelaar & Partners in agribusiness en life sciences & healthy living

Martijn Rol

Sectormanager Food bij Rabobank

Marcel Lambregts

Sectormanager Food bij Rabobank

Feike van der Leij

Voormalig lector Health & Food aan Hogeschool Inholland, Delft en Amsterdam

Arienne de Jong

Arienne de Jong

Themadirecteur Health Nutrition & Wellbeing bij Net Food Collective in Wageningen

Suzanne van der Pijll

Managing partner bij Schuttelaar en Partners

Léon Jansen

Strategisch adviseur bij Schuttelaar & Partners

Hanna van Hooft

Hanna van Hooft

Jurist met expertise in CSRD bij Schuttelaar & Partners

Herman Peppelenbos, lector groene gezondheid, wil de consumptie van groente en fruit stimuleren. "Hopelijk leidt grip op de inhoudsstoffen en de relatie tot gezondheid tot meer waardering en meer waarde van groente en fruit. Dat is mijn droom.” Foto: Karin Jonkers

Herman Peppelenbos

Lector groene gezondheid op de HAS Hogeschool in Den Bosch

Machteld van Lieshout

Machteld van Lieshout

Senior onderzoeker lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving aan De Haagse Hogeschool

Esther Veen

Lector stedelijke voedselvraagstukken aan Aeres Hogeschool Almere

Annet Roodenburg is lector Voeding en Gezondheid aan de HAS Hogeschool.

Annet Roodenburg

Lector Voeding en Gezondheid, HAS Hogeschool

Lizette Oudhuis

Lizette Oudhuis

Lector Healthy Food & Nutrition aan hogeschool Van Hall Larenstein en Hanzehogeschool

Esther Molenwijk Studio Plantaardig

Esther Molenwijk

Podcastmaker bij Studio Plantaardig