Skip to content

The Green Table maakt plantaardig voor iedereen toegankelijk

The Green Table produceert innovatieve plantaardige maaltijden die buiten de koelkast lang houdbaar blijven. Hiermee wil het bedrijf een bijdrage leveren aan gezonde en duurzame voeding.

Updated on:
Business
Interview
The Green Table premium

Peter-Paul Biermans, founder en CEO van The Green Table. Foto: Bert Jansen

The Green Table BV wil plantaardige gerechten voor iedereen toegankelijk maken. Hiervoor is een uniek concept ontwikkeld. De zes verschillende maaltijden zijn namelijk minimaal een jaar lang buiten de koelkast houdbaar.

Peter-Paul Biermans, founder en CEO van The Green Table had al van jongs af aan al een voorliefde voor de natuur. Hij volgde de studie moleculaire biologie in Nijmegen. Als afgestudeerd microbioloog/ biochemicus werd hij ondernemer in de farmaceutische industrie. In 2017 maakte hij de overstap richting gezonde voeding. “In feite was dit een kleine stap. Met voeding kun je immers bijdragen aan een betere gezondheid.”

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Wendy Noordzij

Freelance redacteur