Tim Heezemans biedt met The Vegan Option een plantaardige maaltijdcomponent. Foto's: Tim Heezemans
Op de HAS Food Experience won student Tim Heezemans in de categorie Sustainability. Hij bedacht The Vegan Option, een oplossing voor de frustraties rondom vegetarisch koken in de horeca. Een maaltijdcomponent die binnen 15 minuten op tafel staat.
The Vegan Option wint omdat het meerdere problemen aanpakt en ook nog eens de duurzaamheid vergroot. Het biedt een laagdrempelig, maar lekker vega(n) gerecht op de menukaart, voorkomt voedselverspilling en vermindert de weerstand in de keuken tegen dieetwensen. Tim Heezemans staat volledig achter zijn concept en mocht op 4 februari de Foodmanship Award in ontvangst nemen.
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst
Wendy Noordzij