Foto: Canva
Kaashandelsbedrijf Vandersterre en plantaardig kaasbedrijf Max & Bien gaan samenwerken.
Oude kaastechnieken
Max & Bien maakt plantaardige kaas die gebaseerd is op Gouda-kaaswielen. Het bedrijf past oude kaastechnieken toe op noten, haver, rijst en tarwe. Het assortiment bestaat momenteel uit drie kruidenvarianten: Kruiden & Knoflook, Komijn en Truffel en een naturel variant Zacht & Ziltig. âSamen gaan wij grote delen van de markt bedienen en zo plantaardige speciaalkazen het podium geven die ze verdienenâ, zo zegt Max & Bien over de samenwerking. Volgens de vegan kaasmaker gaan de twee bedrijven in de samenwerking âbinnenkort mooie stappen makenâ.Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Chris Polkamp
Wendy Noordzij
Alieke Hilhorst