Skip to content

Zo werkt de korte keten van mosterdmaker Braakhekke

Updated on:
Video
Sustainable food

Lokaal geproduceerd voedsel heeft het afgelopen jaar een opmars gemaakt. Dat merkte mosterdmaker en eigenaar Gerard Zoetbrood van landwinkel de Braakhekke ook.

Naast produceren voor zijn eigen winkel maakt hij mosterd voor het merk Van Onze Grond. Dit initiatief zorgt ervoor dat de producten van boeren uit de regio’s Veluwe-Salland-Achterhoek bij nabijgelegen supermarkten, zoals Jumbo, terechtkomen.

Lees ook: Het succes en de uitdagingen van korte ketens

Bekijk meer reportages en F&A Updates op Foodagribusiness.nl/video

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Afbeelding

Wendy Noordzij

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur