Skip to content

Restaurant en boer samen in korte keten

Updated on:
Business
Video

Als plantaardig restaurant een zo klein mogelijke ecologische voetprint achterlaten, dat is het doel van Jack Bean in Rotterdam.

“We werken samen met boeren in de omgeving waar we onze ingrediënten vandaan halen”, vertelt chef en mede-oprichter Pepijn Schmeink. “De grootste samenwerking is met Jeroen Klompe die zich bezighoudt met regeneratieve landbouw om op die manier de bodemkwaliteit te verbeteren.”

Bekijk meer reportages en F&A Updates op Foodagribusiness.nl/video

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur