Skip to content

Onderzoek naar opschaling korte keten voor catering

De Hogeschool van Amsterdam, Aeres Hogeschool en Technische Universiteit Eindhoven gaan een vierjarig onderzoek doen naar wat er voor nodig is om meer producten uit de korte keten bij cateringpartijen te krijgen.

Updated on:
Nieuws
Sustainable food
Cateringsbedrijf Vitam is ook aangesloten bij het onderzoek om meer korteketenproducten aan te bieden in bedrijfskantines. - Foto: Thomas van Oorschot premium

Cateringsbedrijf Vitam is ook aangesloten bij het onderzoek om meer korteketenproducten aan te bieden in bedrijfskantines. - Foto: Thomas van Oorschot

De Hogeschool van Amsterdam, Aeres Hogeschool en Technische Universiteit Eindhoven gaan een vierjarig onderzoek doen naar wat er voor nodig is om meer producten uit de korte keten bij cateringpartijen te krijgen.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur