Skip to content

Food Forum wil foodprofessionals inspireren

Food Forum, een paviljoen van de Provincie Flevoland, biedt professionals uit de voedselketen een inspirerende omgeving om met elkaar in gesprek te gaan.

Updated on:
Video
Sustainable food

Food Forum, een paviljoen van de Provincie Flevoland, biedt professionals uit de voedselketen een inspirerende omgeving om met elkaar in gesprek te gaan.

De grote transitie waar de landbouw voor staat, vraagt om samenwerking in de hele keten om in actie te komen voor een duurzamere voedselvoorziening in de toekomst.

Ellen Tijkotte, mede-initiatiefnemer van Food Forum, legt het belang uit van de verbinding tussen boeren, provincie Flevoland en consumenten. Naast tal van projecten die Food Forum organiseert, bereidt chef-kok Sharon de Miranda in het restaurant het Menu voor de Toekomst volgens het EAT-Lancet principe. Gezonde gerechten, gemaakt met duurzame seizoensgebonden producten uit de regio.

Snel delen

Afbeelding
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur