De paneldiscussie tijdens het event The Future of Protein Production Live. Foto's: Koos Groenewold
In dit artikel
De grootste uitdaging van plantaardige voeding is om de consument te overtuigen dat plant-based niet alleen heel duurzaam, maar ook lekker is. Om de categorie verder te laten groeien, moeten bedrijven inzetten op smaakverbetering, een hoge functionaliteit en clean label. Zo blijkt tijdens het event The Future of Protein Production Live in RAI Amsterdam.
Welke ingrediënten en verwerkingstechnologieën zijn nodig voor Plant Based 2.0? Deze vraag staat centraal tijdens een paneldiscussie op het event The Future of Protein Production Live in RAI Amsterdam. Lorena Savani, Innovation Program Manager bij EIT Food, âs werelds grootste en meest dynamische platform voor voedselinnovatie, leidt de discussie. Te gast zijn Tom Walker (Quorn Foods), Lisa Zychowski (Planted), Yves Meyvis (RIC resolve) en Laurice Pouvreau (Wageningen Universiteit & Research).
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst
Wendy Noordzij