Claire van den Broek van True Price. Foto: Cor Salverius Fotografie
In dit artikel
Hoe wordt het voedselsysteem duurzamer? Eén van de mogelijke oplossingen is het beprijzen van verborgen kosten, âtrue pricingâ. Bij de organisatie True Price geloven ze dat dit de weg is naar een duurzame en gezonde toekomst. Claire van den Broek is werkzaam bij True Price en houdt zich bezig met het bewerkstelligen van deze missie.
Natuurlijk geloven ze bij de organisatie True Price in een toekomst waarin schade aan biodiversiteit of aan leefbaar loon (externe kosten) mee berekend zijn in de prijs die de consument ziet. Claire van den Broek werkt bij True Price, een organisatie die al elf jaar bezig met het verspreiden van kennis over true pricing. Dit is het berekenen van de echte prijs van producten en het helpen implementeren bij organisaties.
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst
Wendy Noordzij