Skip to content

Vrouwen en Voedsel: ‘Feminiene vaardigheden belangrijk’

Bij het zoeken naar meer verbinding en versterking in de keten zijn feminiene vaardigheden belangrijk, vertelt Judith de Vor namens de organisatie van het event Vrouwen en Voedsel.

Updated on:
Business
Achtergrond
Vrouwen eiwittransitie premium

Netwerken staat centraal bij het event Vrouwen en Voedsel. Foto: Antoon Vanderstraeten

Voor vrouwen in de agri- en foodsector wordt op 8 maart het live-event Vrouwen en Voedsel gehouden op het Provinciehuis in Utrecht. Anna van der Bijl (Rabobank & Eiwitboerin) verzorgt een workshop over Eiwitten van eigen bodem. Tijdens het event wordt benadrukt dat ketensamenwerking en feminiene vaardigheden heel belangrijk zijn.

Vrouwen en Voedsel is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd voor en door vrouwen uit de agri- en foodsector in de breedste zin van het woord. Het live-event haakt aan op de Internationale Vrouwendag, die ieder jaar op 8 maart wordt gehouden. “Met elkaar vertellen we het verhaal van de agri- en foodsector. Ontmoeten, verbinden en verdiepen staat centraal”, vertelt Judith de Vor namens de organisatie.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Wendy Noordzij

Freelance redacteur