Skip to content

Chloé Rutzerveld: ‘Anders denken over voedsel’

Food Designer Chloé Rutzerveld combineert technologie, wetenschap en kunst om na te denken over nieuwe manieren van voedselproductie en consumptie.

Updated on:
Video
Innovatie

Food Designer Chloé Rutzerveld combineert technologie, wetenschap en kunst om na te denken over nieuwe manieren van voedselproductie en consumptie.

 

Op de Food & Agri Carrièredag luisterde een grote groep studenten aandachtig naar haar inspirerende verhaal over de bijdrage die ontwerpers kunnen leveren aan een beter voedselsysteem.

 

Bekijk ook een sfeerimpressie van de Food & Agri Carrièredag

 

Geïnteresseerd geraakt over dit onderwerp? Chloé heeft ook een boek uitgegeven waarin ze verder in gaat op hoe design en nieuwe technologie de toekomst van food kunnen veranderen.

Bekijk het boek >

Consumentengedrag in de eiwittransitie: hoe zet je acceptatie om in actie? Die vraag staat centraal op het Eiwit Congres op 13 maart 2025 in Wageningen. Bekijk het programma en de sprekers en reserveer nu je ticket met €50 vroegboekkorting.

Snel delen

Paulus Maessen
Paulus Maessen

Audiovisueel redacteur