Skip to content

Eiwittransitie Congres 2024: Innovatie in grondstof en gezondheid nodig

Op het Eiwittransitie Congres 2024 vertelden ME-AT The Alternative, De Nieuwe Melkboer en Studio Fava over hun innovaties en over hun toekomstbeeld.

Updated on:
Achtergrond
Innovatie
Eiwittransitie Congres 2024 premium

Vion-directeur Willem Cranenbroek was een van de sprekers op het Eiwittransitie Congres 2024. Foto's: Herbert Wiggerman

Hoe kan de voedingsindustrie de consumenten overtuigen om meer plantaardig te eten? Er is meer samenwerking en innovatie nodig om dat voor elkaar te krijgen.

Innovatie, het is iets wat je vaak hoort als het gaat over transities. Nieuwe ontwikkelingen die consumenten over de streep halen om anders te denken en te doen. Maar wat zijn die innovaties dan en op welke vlakken kan er worden ingespeeld? Op het Eiwittransitie Congres 2024 vertelden ME-AT The Alternative, De Nieuwe Melkboer en Studio Fava over hun innovaties en hun toekomstbeeld. De bedrijven hebben een gemene deler: nieuwe producten van lokale herkomst en steeds meer aandacht voor gezondheid. Over hoe belangrijk de aandacht voor gezondheid is, vertelde voedingswetenschapper Jaap Seidell meer op het congres.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur