Skip to content

F&A Update: Plantaardige jus moet de keuken verrijken

Productontwikkelaar en chefkok Guus Vredenburg heeft een plantaardige jus voor de horeca ontwikkeld.

Updated on:
Video
Retail

Productontwikkelaar en chefkok Guus Vredenburg mistte een goede plantaardige jus die geschikt is voor de horeca.

Twee jaar lang is hij bezig geweest met het ontwikkelen van de VOL5-jus op basis van vijf groenten. In deze video vertelt Vredenburg over het proces en de mogelijkheden van deze ‘jus de vegetable’.

Bekijk meer Food&Agribusiness Updates en reportages via Foodagribusiness.nl/video

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur