Skip to content

Olijck produceert vlees, hybride en plantaardig

Updated on:
Business
Video

Olijck Foods faciliteert naar eigen zeggen de eiwittransitie. De Haarlemse scale-up is begonnen met vleesproducten, maar verdiept zich steeds meer in hybride én plantaardige zeewierproducten. “Het is een ontdekkingsreis die we hebben omarmt”, aldus oprichter Remko Hol.

Bekijk meer F&A Updates en reportages via FoodAgribusiness.nl/video

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Iris Hofman

Audiovisueel redacteur