Skip to content

Plantaardige innovaties SIAL: van doe-het-zelf groenteburger tot vetvervanger

Scelta Mushrooms wint tijdens SIAL een Innovation Award met een vetvervanger op basis van champignons.

plantaardige innovaties SIAL premium

Groentealternatief met de smaak van zalm van Olala!. Foto: SIAL

Tijdens de SIAL Paris 2024 zijn diverse plantaardige innovaties getoond. Een greep uit het aanbod: plantaardige vetvervanger op basis van champignon, doe-het-zelf groenteburgers en desserts op basis van een ei-vervanger en plantaardige zalm van koolzaadolie, citroensap, erwteneiwit en algenolie.

plantaardige innovaties SIAL
Foto: Sarabot

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Afbeelding
Wendy Noordzij

Freelance redacteur