Skip to content

True pricing moet leiden tot duurzamere voeding, niet duurdere

Claire van den Broek werkt bij True Price en is nu elf jaar bezig met het verspreiden van kennis over true pricing.

Updated on:
Achtergrond
Sustainable food
Afbeelding premium

Claire van den Broek van True Price. Foto: Cor Salverius Fotografie

Hoe wordt het voedselsysteem duurzamer? Eén van de mogelijke oplossingen is het beprijzen van verborgen kosten, ‘true pricing’. Bij de organisatie True Price geloven ze dat dit de weg is naar een duurzame en gezonde toekomst. Claire van den Broek is werkzaam bij True Price en houdt zich bezig met het bewerkstelligen van deze missie.

Natuurlijk geloven ze bij de organisatie True Price in een toekomst waarin schade aan biodiversiteit of aan leefbaar loon (externe kosten) mee berekend zijn in de prijs die de consument ziet. Claire van den Broek werkt bij True Price, een organisatie die al elf jaar bezig met het verspreiden van kennis over true pricing. Dit is het berekenen van de echte prijs van producten en het helpen implementeren bij organisaties.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Afbeelding

Wendy Noordzij

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen

Alieke Hilhorst
Alieke Hilhorst

Redacteur