Skip to content

Zo verandert Rival Foods van start-up naar scale-up

Tijdens opschaling van een start-up lopen zaken vaak anders dan verwacht. Birgit Dekkers van Rival Foods deelt haar ervaringen.

Updated on:
Business
Achtergrond
Rival Foods opschalen productielocatie premium

Het team van Rival Foods, Bart de Bont (Operations manager), Ernst Breel (CTO en mede-oprichter) en Birgit Dekkers (CEO en mede-oprichter), staat voor de nieuwe productielocatie in Geldrop (Noord-Brabant). - Foto's: Bert Jansen

Tijdens het opschalen lopen zaken vaak anders dan verwacht: Soms sneller en soepeler, soms een stuk lastiger. Birgit Dekkers van Rival Foods, een bedrijf dat net een locatie met een opgeschaalde productielijn opende, deelt haar ervaringen.

Rival Foods maakt 'hele spier'-vleesvervangers. In 2022 haalt het €6 miljoen op in een investeringsronde. Sindsdien is het team uitgebreid, hebben ze nieuwe producten ontwikkeld en de nieuwe productielocatie gevonden en verbouwd.

Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends

Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Beperk risico's met betere investeringen

Versterk je ketenpositie met de juiste partners

Versnel innovaties met de nieuwste trends

Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Afbeelding

Wendy Noordzij

Chris Polkamp

Chris Polkamp

Alieke Hilhorst

Alieke Hilhorst

Abonneer vanaf €2,50/week

Snel delen