Het team van Rival Foods, Bart de Bont (Operations manager), Ernst Breel (CTO en mede-oprichter) en Birgit Dekkers (CEO en mede-oprichter), staat voor de nieuwe productielocatie in Geldrop (Noord-Brabant). - Foto's: Bert Jansen
In dit artikel
Tijdens het opschalen lopen zaken vaak anders dan verwacht: Soms sneller en soepeler, soms een stuk lastiger. Birgit Dekkers van Rival Foods, een bedrijf dat net een locatie met een opgeschaalde productielijn opende, deelt haar ervaringen.
Rival Foods maakt 'hele spier'-vleesvervangers. In 2022 haalt het â¬6 miljoen op in een investeringsronde. Sindsdien is het team uitgebreid, hebben ze nieuwe producten ontwikkeld en de nieuwe productielocatie gevonden en verbouwd.
Mis geen enkel topverhaal op Eiwit Trends
Dit premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees
Beperk risico's met betere investeringen
Versterk je ketenpositie met de juiste partners
Versnel innovaties met de nieuwste trends
Beleef journalistiek van top niveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Wendy Noordzij
Chris Polkamp
Alieke Hilhorst